2.2.2013

さようなら

Joo tää tulee varmaan yllätyksenä niille lukijoille jotka ei tunne mua henkilökohtaisesti, mutta tosiaan mun vaihtovuosihan päättyy siis huomenna. :--D en oo yhtään jäljessä postauksissa en. Huomenna pitäis jo nousta koneeseen kello 12.05, istua siellä 10 tuntia 20 minuuttia ja sit sitä oltaiskin jo Suomessa. Ihan höpöä.

En nyt ala kirjoittelemaan tähän mitään syvällistä lopputekstiä mun vaihtovuodelle kesken kaiken, koska aion kyllä kirjottaa tän blogin varmaan loppuun sit Suomesta käsin, on vielä ainakin mun viikon vaihto Kanagawaan, se kun käytiin äidin kanssa Hiroshimassa, mun synttärit, kuorokilpailu, joulu, uusi vuosi, ghiblin museokäynti, kavereiden kanssa oleskelut ja kaikkea mahdollista siltä väliltä (saa nähdä jaksanko loppujen lopuks kirjottaa, yritän parhaani), mut ihan vaan näin tiedoksi kaikille : ) en oo vielä ees saanut pakattua loppuun ja kirjeitäkin on vielä kirjoittamatta, oi voi. Niin ja mulla on kaiken lisäks nuha. Ei kiva. Menee varmaan tää yö kyllä valvoessa.

Mutta! Vahvempana ja varmempana takaisin kohti koti-Suomea, saa nähdä mitä siitäkin sitten tulee. Odotan innolla ja peläten, iloisena ja surullisena. Valmiina kohti uusia haasteita. Tässä tää nyt sitten oli, toistaiseksi. Nähdään taas, Japani. 絶対にまた来るから、絶対に忘れないから。待っててね。じゃね。
mä ja mun uusi ystävä jota mun tulee kyllä varmasti kova ikävä. <3

2 kommenttia: