9.4.2012

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Matkalla Atsushi laittoi hiuksia
"ENKÄ LAITTANUT! EN VARMASTI!"
sen todellinen minä tuli esiin

Master photographerDisneylandissä unelmat toteutuu comic sansin muodossa


Queen of Hearts ravintola jossa syötiin
nomnom
Maaailma pieeeni paikka on..
edessä olevaa kaveria kinostaa
Atsushilla meni tuolla vähän kovaa, mulla kesti varmaan viis minuuttia
että näin suoraan ton jälkeen : DD
taide.jpeg

Tuhkimon kenkä
taide2.jpeg
tärähdys.jpeg
: ( pelottava
ei niin pelottava
Siinä se kuvapommi. En ottanu niin paljoa ja suurin osa niistä oli huonoja, Disneyland on kyllä jotain sellasta mikä pitää itse kokea, kaikkien joiden lapsuudessa Disney on ollut yks tärkeä osa : ) Se on sellanen paikka mihin oon aina halunnut mennä, tuli melkein tippa linssiin kun näin sen linnan kaukaa. Oli tosi hauska päivä, ostin Alice in Wonderland teetä ja sellasen Toy Storyn vihree ukkeli pehmolelun. Ens kuussa sit taas uusiks mut vähän eri paikkaan!

9 kommenttia:

 1. ou mai *3* joku päivä pakko päästä DD: noi lice in wonderland jutut ja aaaa kaikki!

  VastaaPoista
 2. Awww, vähän ihana! <3 MINÄKIN HALUAN! Mutta Comic sans...Oh god, why ::D

  Ja Atsushi on ylisuloinen, aisokauioaölkaua <3 ;___;

  VastaaPoista
 3. AAAAAA!!! Tahtoo haluaa!! :DD Atsushi on niin sulo :D <3 tuo se tänne :DD

  VastaaPoista
 4. Jep, ihanaa ihanaa! Ja joo onhan toi aika muikero :D toisin mukanani jos vaan voisin!

  VastaaPoista
 5. En tiennykaan et Japanissa on Disney Land myos! Hei miili tiian et taa on tosi tyhma kysymys mut miksi se on kaikista niin uskomaton kokemus? tai musta tuntui ei siella ollut ees niin monia juttuja elokuvista muutaku kulkueissa ja en tiia, jonotusta vaan hirveasti...:D tai ehka se johtuu siita etten oo nahny kaikkia Disney elokuvia vaan olin enemman Muumi-lapsi. nii ja sitten vielä et miten jos joku jommentoi mulle, miten vastaan? :D

  VastaaPoista
 6. Voihan se olla vähän vaikee ymmärtää, ja vaikee myös selittää, mut olin kyllä pienenä niin disney lapsi että ei mitään rajaa :D rakastan kattoa niitä leffoja vieläki! Ehkä se on joku ku pienenä aina halus muttei päässy ni nyt vanhempana voi sitte paikata sitä.

  Ja kommentoit vaan ite sitä sun omaa tekstiä samalla tavalla ku kommentoit tätäki :)

  VastaaPoista
 7. Taas jälleen kerran sai hymy huulilla lukee ja katella näitä kuvia :D söpö poika on kyl tuo Atsushi ♥ :D nuo puputytöt on kivan näkösiä :D ja muutennin tullee paikasta mieleen Kingdom Hearts ♥ Varmasti ollu tämäkin upea kokemus yksi muiden joukossa! Liekkö tahot enää Suomeen takasin.. x) Sen näkee sit ku aika lähteä koittaa ja kun sulle tulee ikävä tuota paikkaa ym :)

  VastaaPoista
 8. Kiva kuulla hei! Ja jep, Kingdom Hearts xD oot kyllä varmaan oikeessa etten ehkä haluu sit lähtee täältä mut pakko se vaan on kestää :D on Suomessakin paljon hyvää. Toisaalta niin on täälläkin.

  VastaaPoista