3.11.2011

Miili

Filosofoidaan. Mitä Miili on?

Ajattelin nyt vähän valottaa teille henkilöä tekstin takana sen verran kuin pystyn, itsestäni on aina hauska tietää millainen tyyppi jotain blogia kirjoittaa :D Joten, katsotaas..

Kerroin jo tosiaan opiskelevani ammattilukiossa, ammattipuolenani musiikki, tarkemmin ottaen klassinen muusikko, klarinetisti. Pääsin musiikkiluokalle kolmannella ja olen soittanut siitä asti. Luonnollisesti, musiikki on minulle tärkeää, mutta en ole vielä varma haluanko siitä ammattia. Taide kun kiinnostaa minua muissakin muodossa; kuvataiteena, tekstinä, esitettynä, miten tahansa ilmaistuna. En ole tarpeeksi taitava tai kärsivällinen ryhtyäkseni kuvataitelijaksi, mutta musiikin lisäksi pidän kovasti myös kirjoittamisesta ja lukemisesta. Esittävä taide näyttelemisen muodossa on sekin jotain mitä olen harkinnut opiskelevani tulevaisuudessa. Jos taide jätetään sivuun, olen kiinnostunut historiasta, psykologiasta ja filosofiasta. Eri kielet ja kulttuuritkin herättävät mielenkiintoa.

Uskon, että minulla tulee Japanissa olemaan aikaa pohtia asioita, elämää ja itseäni, jonka jälkeen ehkä osaan sanoa mikä minusta tulee. Tai sitten en. 8'D

Vapaa-ajalla, sillä vähällä mikä minulla on ottaen huomioon kaksoistutkinto, pidän mm. pelaamisesta. Zeldat, Final Fantasyt, Laytonit, Pokémonit, Mariot, Tales of-pelit, strategiapelit, useat online-pelit, sitäkin useammat roolipelit ja ties mitkä muut iskevät kuin vesi tuleen. Nautin kevyistä komediasarjoista kuten Frendit, Scrubs ja The Big Bang Theory, Täydellisiä naisiakin olen seuraillut. Disney-leffat ovat yhä lähellä sydäntä ja yleisesti ottaen elokuvamakuni on aika laaja. Ja kyllä, katson silloin tällöin myös animea. Ei, en mene Japaniin sen takia.

Pidän musikaaleista, sillä niissä yhdistyy sekä teatteri että musiikki. Lontoo on mukava kaupunki, tee on hyvää ja sateenkaaret nättejä. Piirrän joskus. Klarinetin lisäksi olen soittanut pianoa ja vähän selloakin, tällä hetkellä sivuaineenani on laulu josta pidän kovasti, kuten myös kilpikonnista, pingviineistä ja pandoista c:

En yleensä osaa antaa ihmisille sellaista ensivaikutelmaa itsestäni kuin haluaisin, enkä välttämättä myöhemminkään pysty välittää sellaista kuvaa mikä minulla päässäni omasta itsestä on. Tämä on kuitenkin ominaisuus jota on mahdollisuus kehittää joten yritän koko ajan parantaa sosiaalista puoltani. Olen melko avarakatseinen ja suvaitsevainen useimpien asioiden kanssa.

Mutta alun kysymykseen vastatakseni, en tiedä. En tiedä mitä Miili on. Yllä olevat asiat ovat ainesosia, mutta en ihan tarkkaan osaa sanoa millainen valmis Miili on, vaikka eihän kukaan todellisuudessa ole valmis yhtään mihinkään. Tässä sitä kuitenkin kiikarit kädessä etsiskellään, jos vaikka horisontissa joskus näkyisi se minunkin eudaimoniani.

Ja nyt, koska tähän asti kaikki on ollut vaan sinistä väritöntä tekstiä, lopetan postauksen kuvalla! Itse ilkimys, tadaa~

2 kommenttia:

  1. onpas teennäistä ja ärsyttävää tekstiä nyt kun jälkeenpäin lukee 8| anteeksi kaikille.

    VastaaPoista